Trainer(s)

Don Rutte

A – B Licenties
Specificatie loop en conditietraining

Direct na het afronden van mijn CIOS diploma ben ik gelijk voor mij zelf begonnen als zelfstandig tennistrainer. Het was altijd al een droom geweest om een eigen tennisschool te organiseren op een eigen park. Vanaf 2017 gaat dat dus ook gebeuren, ik ga met mijn tennisschool genaamd Tennisschool Don Rutte aan de slag op TV Spaarndam.

In mijn CIOS periode heb ik mijn A- en B licentie succesvol afgerond, daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd op het gebied van conditietraining.

Ik vind het natuurlijk zelf ook fantastische om competitie en toernooien te spelen, op dit moment ben ik zowel in het enkelspel en dubbelspel niveau drie.

Tim Muller

A- Licentie

Mijn naam is Tim Muller en aankomend zomerseizoen ga ik bij Tennisschool Don Rutte aan de slag op TV Spaarndam. Ik zal aanwezig zijn op de dinsdag, woensdag en donderdagavond.

Op dit moment ben ik bezig met mijn tennisspecificatie op het CIOS en dat heb ik bijna afgerond. Daarbij zal ik dit jaar mijn A- licentie behalen en begin ik volgend jaar aan mijn B- licentie.

Zelf tennis ik al van jongs af aan en al die jaren trainen hebben mij inmiddels naar niveau drie gebracht. Vorig jaar ben ik in aanraking gekomen met TV Spaarndam doordat ik hier competitie ben gaan spelen. Dat is goed bevallen, dus ook aankomend seizoen zal ik competitie gaan spelen bij deze prachtige club.